fredag 20 september 2013

Studiebesök

Nu när hösten har börjat visa sig och temperaturen har sjunkit något så återkommer våra inomhusaktiviteter lite mer. Vi fortsätter såklart att utnyttja de fina dagarna med uppfriskande promenader och sköna stunder i solen men vi startar igen upp våra cirklar och pub-träffar.
 
I början av veckan hade vi besök av ett gäng nyfikna pensionärer från Nyby servicehus som ville veta mer om Topelius.
 
Och idag har vi haft långväga besök från Skåne! Det var Ing-Marie och Sabina från Attendos vårdboende Västra Varvsgatan i Malmö som hade flugit upp för att se hur vi arbetar med aktiviteter. De är nämligen i uppstarten med samma koncept som här; Sport & Spa.
 
 
Hela förmiddagen satt vi och pratade om olika typer av aktiviteter, vad som funkar bra och mindre bra, gav tips och idéer och bara inspirerade varandra! På eftermiddagen var de med på vår Fredagsdans och fick uppleva vilken trevlig stämning vi har!
Alla var väldigt nöjda med deras besök och som tack för att de fick komma hade de tagit med en fin tavla som ska få stå i vår pub!
(Om ni inte ser vad tavlan föreställer så är det fotbollsspelaren Zlatan med texten: Kram & tack, från oss alla i Malmö!) Vi säger också tack och lycka till med aktiviteterna!
 
För ett par veckor sedan hade vi ett annat besök här... Det var Sten Bodin från Actileg som ville spela in en reklamfilm från Topelius eftersom vi är sådana flitiga användare av Actileg. Följ länken här nedan om ni se det fina resultatet:)
 
 
I morgon lördag bjuds vi på musikunderhållning med allsång kl:13:30. Det blir nog en trevlig tillsällning!
 
Nästa vecka, fredagen den 27/9, är det dags för modevisning och klädförsäljning på Topelius!
Det är Senior Shop som kommer med start kl:14. Du som anhörig är varmt välkommen att komma in och titta på höstens mode.
 
Trevlig helg!
//Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar