onsdag 26 juni 2013

Topeliusbladet Juli 2013 - information från verksamhetscheferna


Hej på er!

 

Nu har vi kommit in i sommarmånaderna juni och juli vilket känns toppen.

Våra sommarvikarier har börjat och halva personalstyrkan har gått på semester.

 

Under juni har vi njutit av vädret och haft en massa festligheter för oss:

Vi startade juni med nationaldagsfirandet då vi hissade flaggan och åt tårta! Även på lördagen bjöds det på godsaker framför tv:n och prinsessbröllopet. Vi hade också besök av Puch med sin luta.

Veckan därefter var det några som på tisdagskvällen åkte till Ulva Kvarn och tittade på veteranbilarna vilket var väldigt lyckat.

 

Dagen efter hade vi Hundens Dag då vi fick besök av Uppsala Hund och Aktivitetscenter. På torsdagen trotsade vi regnet och bjöd in till Sommarfest med underhållning av Torpartrion och grillad korv till mat! Det blev en riktigt rolig kväll! Innan helgen hade vi ett fint besök av Mattias Enn som tog oss med på en musikalisk resa med ”Ett sekel av revyer”.

 

Under midsommarveckan tjuvstartade vi firandet redan på tisdagen då vi klädde midsommarstången. Efter lunch kom Tensta Spelmanslag och folkdanslag och spelade och dansade. Det var otroligt svängigt och underhållande! På onsdagen hade vi sen besök av Uppdraget som bjöd på härlig dragspelsmusik och allsång. Allt kändes väldigt passande med tanke på aftonen som stundade. På fredagen dukades det då upp med god mat och dryck som hör midsommar till.

 

Det som händer nu under sista veckan är att Christer Lheti kommer hit med sitt dragspel och spelar för oss på torsdag och på fredag får vi besök av en grupp killar som kallar sig Drummel. Ska bli spännande att se vad de har att erbjuda!

 

Utöver allt ovanstående så spelas det även
bingo och bubblas i badet såklart! Och det hålls andakt, armgymnastik och avslappning. Vår side-by-side cykel är ute och rullar nästan varje dag och vi promenerar så ofta vi hinner i det fina vädret!

 

I Juli har vi bland annat bokat in Vårdhästar den 5/7 kl 13.30 som kommer på besök.

 

Sara har semester just nu men återkommer den 15 juli då går jag på semester under 4 veckor.

 

 


Jag vill önska alla en trevlig sommar

Signe


Trevlig sommar önskar Sara & Signe


 

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar