tisdag 22 januari 2013

Fullt upp!

Nu var det visst några dagar sedan senaste rapporten från Topelius... Det har varit fullt upp med diverse förberedelser inför bla. olika kontroller som året ska inledas med.

Dessutom har vi en rolig sak framför oss under morgondagen, nämligen en Innovationsmässa där Topelius ska presentera konceptet Sport & Spa!
Mässan hålls i Stockholm, kl:11-16 och vem som helst är välkommen att gå runt och titta på de olika montrarna. Så kom gärna och titta om ni har vägarna förbi!
Här nedan finns en inbjudan till mässan:

Under förra veckan hade vi besök av seniorgruppen "Sjung av glädje". De sjöng och spelade på ett glatt sätt vilket var uppskattat av åskådarna.


Vi hade även besök av Christer Lheti som spelade dragspel för oss igen. Och idag var det dags för andakt. Så det har varit en musikalisk vecka:)

Vår nya trivselvärd Sandra började hos oss under förran veckan. Vi är väldigt glada att ha henne här!


Sandra kommer att ha ansvar för Plan 3 och tillsammans med våra andra trivselvärdar så kommer hon vara med och ordna våra Sport & Spa-aktiviteter. Ett av Sandras stora intressen är trav så vi hoppas på en utflykt till Solvalla under våren! Dessutom är hon Zumba-instruktör vilket vi kommer utnyttja.
Och det passar ju bra nu i vinterkylan som verkar hålla i sig...




Men om vi får fler dagar som idag
- med skinande sol och klarblå himmel -
då kan vi nog stå ut ett tag till:) 


På återseende!
//Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar