tisdag 13 november 2012

Buller och brak!

Tiden går så fort så att det ibland är svårt att hänga med... Över en vecka har gått sedan förra inlägget men det betyder inte att tiden här har stått stilla!

Förra veckan inleddes med ett studiebesök från Österbybruk och denna veckan hade vi besök från PRO. Det är många som är nyfikna på vårt fina hus och vill höra om vårt koncept med aktiviteter!

Sångandakten som hölls var uppskattad och det gavs då även nattvard till dem som var intresserade. Vi hoppas på att få till ett mer regelbundet samarbete med församlingen här framöver.

I fredags uppmärksammades chokladens dag genom chokladprovning. Det bjöds på hembakade brownies samt olika sorters chokladpraliner.



Dessutom pratade trivselvärd Christina om chokladens effekter och påverkan samt om var kakaon kommer ifrån. Alltid lika gott och trevligt!

Förutom det har aktiviteterna rullat på med naturcirkel, sinnesupplevelse, körsångsträning, armgymnastik och avslappning. I gymmet har det tränats för fullt som vanligt:


Under förra veckan startade man med att åtgärda våra balkongdörrar som har varit alldeles för svåra att ta sig ut genom. Detta arbete kommer pågå under några dagar till så vi får stå ut med att det sågas och bankas och bullras. Men resultatet kommer bli jättebra och underlätta för oss att njuta av de härliga balkongerna.


Idag har vi passat på att vara ute och njuta av den härliga höstsolens sken.

En av de boende var ute med vår fina norwich terrier Teddy!

I morgon är det en lite sorglig dag eftersom vår ena trivselvärd Marin jobbar sin sista dag hos oss:(
Hon kommer i stället börja arbeta på ett träningscenter men hon har lovat att komma och hälsa på oss!
Vi önskar henne lycka till och ser fram emot hennes besök.

//Elin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar